maanantai 10. lokakuuta 2016

Seitsemän kääpiötä

Ihmeet ovat maailmassa!! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä syntyi Jaden ja Camillon ihanuudet maailmaan. Pennut tulivat nopsaan, oikeastaan kahdessa rypäyksessä ja yksi bonustyttö kaupan päälle.

Ensin kolme ensimmäistä alle tunnissa ennen puolta yötä, sitten reilu tunti väliä ja kolme seuraavaa perä jälkeen. Näistä kaksi kahden minuutin välein :). Lopuksi vielä puolen tunnin päästä yksi tyttö.

Itse olin loppuviikosta kipeänä ja vieläkin tuolloin hieman toipilaana. Vaikka kaikki olivat maailmassa ennen puolta kolmea yöllä, olin aivan puhki ja lopen väsynyt. Valvominen ei ole minun juttuni :))

Olin yöllä väsyneenä katsovinani, että tyttöjä olisi ollut neljä ja poikia kolme, mutta sunnuntain punnituksessa totuus sitten selvisi. Unen pökkyrässä olin yhden soopelin pojan merkannut tytöksi eli lopullinen saldo on 4 poikaa ja 3 tyttöä :))

Kaikki voivat hyvin! Ovat virkeitä ja terhakoita pentuja. Mammakoira on heti hyvä ja hoivaava emo <3 Pentujen painot olivat välillä 106-172g. Kaksi hieman pienempää, kolme keskikokoista ja kaksi isompaa. Laittelen näistä sitten infoa tuonnempana. Hyvin on lähtenyt kaikkien painot nousuun jo ekan päivän jälkeen!


Saanen esitellä ihanuudet. Värit ovat mitä hienoimpia!!!

Yksi lehmityttö, musta-valkoisin merkein tyttö, tumma soopelityttö, musta? poika, kolme soopelipoikaa. Noista mustista en mene ihan takuuseen ovatko molemmat mustia. Tuo poika saattaa olla ihan tosi tumma soopeli. Molemmilla mustilla on myös ruskeita merkkejä. Pojan jalat ovat ruskeat ja tytöllä on ainakin pyllyssä ruskeat merkit. Meillä on makkarissa tosi surkea valo ja nuo kaksi ovat jotenkin eri sävyisiä keskenään. Musta tyttö (jolla on kaulassa valkoista) on kaiketi musta? Hmmm. Ollaan viisaampia jossain kohtaa.

Sanna laittoi Camillon kuvan juuri syntyneenä ja sekin on ollut musta syntyissään. Eli saamme jännittää vielä ...


Vasemmalta kaksi ensimmäistä tyttöä ja toinen oikealta tyttö
Se "musta" poika

Ihania värejä, Ahhh!!!

Alusten vaihdon aikana kasalla lämpöalustan päällä <3


Tässä vielä Camillon kuvat vauvana. Ensin juuri syntyneenä ja sitten viikon ikäisenä, kun on jo alkanut tulla väriä enemmän ja musta muuttumaan ruskeaksi.

Camillo ylin vasemmalla

Camillo viikon ikäisenä


Tässä alhaalla kuvassa sitten Jade pienenä 1vrk ikäisenä. Jade on ylimmäisenä, velipoika Bobo (joka on Camillon värinen) on alimmainen.Laitetaan nyt viimeiseksi kuva mammakoirasta viimeisillään juuri ennen H-hetkeä. Oli sillä Valtava maha!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti