tiistai 18. lokakuuta 2016

Kuulumisia

Niinkuin edellisessä postauksessa kirjoitin, painot kaksinkertaistuivat juuri niinkuin ajattelinkin. Viisi suurinta oli tuplapainossa 7 pvn ikäisinä ja Ellu 9pvn iässä. Eli aikataulussa oltiin ihan hyvin, Ellu on silti lähes puolet pienemmän kokoinen kuin muu porukka eli vaikka kuvista ei niinkään näe. Ellu siis kasvaa, vaikkakin hitaan puoleisesti. Toivotaan, että Ellu pystyy joukon mukana.

Ihmettelette varmaan miksi kirjoittelen vain Ellusta. Jouduimme sunnuntaina tekemään raskaan päätöksen ja päästämään pienimmän pojan koirien taivaaseen. Pikkuinen Rin Tin Tin ei enää jaksanut muiden mukana vaan lakkasi kokonaan syömästä, muuttui veteläksi ja sen paino alkoi laskea. Monesti tälläisillä pennuilla on kehittymättömät keuhkot ja pieni koko kertoo, että ne ovat syntyneet ns. keskosina. Raskain ja surullisin mielin teimme sen oikean päätöksen ennenkuin siitä aiheutuisi suurta hätää emolle.

Nämä ovat niitä todella raskaita hetkiä kasvattajalle. Onneksi tämä muu pikkuväki pitää iloa ja positiivisuutta yllä...

Ja jotain muutakin kerrottavaa tähän postaukseen....

Näissä pennuissa on jo hieman huomattavissa joitain pieniä persoonallisuuksia. Esimerkiksi molemmat soopelipojat ovat kovin vilkkaan oloisia ja pitävät ääntä, kun mammakoira hyppää laatikkoon. Ihan kuin juttelisivat. Samoin aina, kun alan ottamaan kuvaa selällään makaavasta pennusta, huomaan sen olevan sen mustan tytön. Hän on selvästikin tullut äitiinsä, kun Jade tykkää myös kovasti nukkua maha kohti kattoa :) Nää on niin hellyyttäviä ja ihania <3Eilen oli Jaden ensimmäinen SPA-päivä pentujen jälkeen. Aiemmin viikolla olen jo useampaan otteeseen harjannut ja kammannut Jadea ja niinkuin aina pentujen saannin jälkeen myös turkkia alkaa irrota huomattavia määriä. Viikolla kammatessani sainkin melkoisesti karvaa irtoamaan, mutta eilen en pesun yhteydessä juuri ollenkaan.

Kaunotar Jade niin ylhäisenä ja tyytyväisenä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti