lauantai 15. lokakuuta 2016

Melkein viikon vanhoja

Ensi yönä tulee ensimmäinen viikko täyteen pennuilla. Luultavasti suurin osa tuplaa painonsa jo 7pvn ikäisenä. Nuo kaksi pienintä syntymäpainoltaan eli Ellu ja Rin Tin Tin eivät vielä luultavammin ihan vielä viikon ikäisenä kaksinkertaista painoaan. Normaalisti paino kaksinkertaistuu 7-10 pvn kuluessa.

Ellu oli syntymäpainoltaan pienin (106g), mutta meni heti seuraavana päivänä Rin Tin Tin (110g) ohi muutamalla grammalla. Muut olivat sitten syntymähetkellä kooltaan 140g, 152g, 150g, 170g, 172g. Nuo isommat ottavat usein tässä alussa kiitovauhtia painonkehitykseen ja menevät kyynärpäätaktiikalla parhaille paikoille maitobaarissa. Siinä on sitten pienimmillä paikan etsimistä ja tekemistä baarissa. No, onhan noiden pienimpien paino pikkuhiljaa kehittynyt, mutta ei toki yhtä suuria grammamääriä päivittäin kuin noilla isommilla. (tietenkään)

Pari päivää sitten olin jo kovasti huolissani pikkupojasta, kun sen paino ei noussutkaan. Mutta nyt taasen on paino hyvin nousussa. Toivotaan, että jäppinen jaksaa pitää puoliaan baarissa :)

Tässä taasen pentulaatikon tunnelmia. Pennuilla alkaa olla jo hauskoja nukkumasentoja... Ja neniin on alkanut tulla pigmenttiä, eipä enää ole ihan vaaleanpunaisia neniä :))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti