tiistai 11. lokakuuta 2016

Parin päivän ikäiset

Tyytyväisiä lapsia tuhisee laatikossa. Jade-mamma on hyvä äiti ja hoivaa lapsiaan hellästi. Jade syö tietenkin suoraan pentulaatikkoon tarjoiltuna ja käy pihalla pikaisesti asioillaan. Hirmu kiireellä tulee sisälle katsomaan, että kaikki on kunnossa :)

Alla olevassa kuvassa ollaan juuri tultu aamuyöllä pihalta sisälle ja Jarppa vielä miettii voiko hypätä laatikkoon, kun pennut ovat kovin lähellä laatikon reunaa :)

Olen aina koittanut keksiä pennuille jotkut "työnimet", joilla sitten täällä kasvattikodissa niitä sitten kutsutaan. Niitä ei ole tarkoitus jättää nimiksi, mutta ilokseni muutamia on jäänyt pennuille oikeiksikin nimiksi.

Työnimillä saan niiden persoonista enemmän esiin ja jollain tavalla on mukavampi puhella pennuista nimillä kuin että kertoisin siitä ja tästä soopelin värisestä pennusta... Usein olen miettinyt jotain teemaa jo valmiiksi tai pennut ovat näyttäneet joltain syntyessään tai lukumäärä on ollut sopiva johonkin määrään nimiä. Nyt tällä kertaa pääni löi ihan tyhjää...

Ekaksi ajattelin ensimmäisen päivän jälkeen lähteä liikkeelle yhdestä pennulle juttelemastani sanonnasta "Älä itke Iines" ja mietin Aku Ankka-aiheisia nimiä... Niitä löytyikin kivoja monta, mutta eilen illalla myöhään taasen yhtä emosta hieman erille joutunutta pentua nostaessani ajatus sitten syttyi :))

Juttelin sille pojalle, jonka olin tytöksi alkuun merkannut, että " Hei, sinä poika nimeltä Päivi, mihin olet menossa"... Hmmm. Siinäpä idea. Leevi and the Leevings-kappaleet ja yksi pojista saa kantaa laulajan nimeä.

Niinpä lapset ovat tällä kertaa ristitty ihan hulluilla työnimillä :)) 

Pojat ovat:
Vaalein soopeli : Poika nimeltä Päivi
Tumma soopeli isompi: Gösta
Tumma soopeli pienempi: Rin Tin Tin
Musta/tosi tumma soopeli: Teuvo (maanteiden kuningas)

Tytöt:
Musta: Laura Jenna Ellinoora
Lehmityttö: Elina (Ellu)
Tumma soopeli: Marja-Leena


Että sellaista hauskuutta tähän aamuun!


Tässä lisää kuvia ihanuuksista parin päivän ikäisinä :))Rennosti ottavat kaikki, isot ja pienet


Tässä päivän ikäisenä lämpöalustan päällä, kun äiti on ulkona käymässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti