lauantai 29. lokakuuta 2016

Yksiö kasvoi

Tänään pentulaatikon yksi seinä otettiin pois ja hetkessä pienestä yksiöstä tulikin kolminkertainen pinta-alaltaan. Pennut ovat jo olleet aiemminkin muutamia kertoja pentulaatikon ulkopuolella ihmettelemässä, mutta tänään sitten maailma avartui niin, että sinne pääsee itsekin. En jäänyt odottelemaan, että joku kiipeää yli laidan :) Sekin oli ihan ajan kysymys.

No, pikkuväkihän oli heti tutkimusretkellä ja eihän sitä enää niinkään viitsitä siellä pentulaatikon perällä ollakaan vaan touhutaan ja nukutaankin muualla. Jadekin näyttää viihtyvän vallan hyvin pentujen kanssa isommassa "yksiössä".

Ensi viikolla jossain kohtaa siirtelen sitten pentuja myös olohuoneen puolelle aitaukseen hetkeksi myös muiden ihmeteltäväksi, mutta yöksi pääsevät vielä makkariin ainakin vielä vähänksi aikaa. Pianhan nuo kasvavat ja vaativat sitä tilaakin ihan erilailla. :))


Tänään maisteltiin myös ekaa kertaa oikeaa ruokaa. Yllättävän hyvin jokainen vuorollaan maistoi lautaselta mitä on tarjolla. Aina ei ihan samalla tavalla kelpaakaan.

Tästä eteenpäin harjoitellaan sitten joka päivä ja joka päivä tämänkin homma sujuu paremmin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti