maanantai 21. marraskuuta 2016

Pentutavaraa, rekisteröinnin aloittamista jne

Iiks... Tänään iski totuus, kun Lauran kanssa viestiteltiin Jaden kotiinpaluusta! Nämä piiperöt alkavat olla kohta jo ISOJA pieniä :))

Mammakoira lähtee kotiinsa jo viikon päästä, omana 3-vuotissynttäripäivänään. Pennut ovat silloin reippaasti yli 7-viikkoa vanhoja. Maitobaari kyllä vielä tarjoilee antimiaan pikkuväelle, mutta ei kovin kauaa jaksa piraijahampaisia riiviöitä mahan alla roikkumassa. Nyt jo aikas nopsaan tulee murinat ja tiukka kielto. Ja lapset tottelevat kiltisti. Kotiinlähdön aikaan pitäisi sitten olla jo oikeastaan maitobaari sulkeutunut.

Tämä ajankohta tarkoittaa myös sitä, että minun on varattava aika eläinlääkärintarkastukseen ja sirutukseen ensi viikon tiistaiksi. Sitten ehdin vielä saada rekisteröinnin valmiiksi ennen pentujen luovutusta. Tänä iltana jo aloittelin rekisteröinnin tekoa Kennelliittoon ja kirjoittelin viisikolle aiemmin ilmoittamani nimet. En siis ole muuttanut niitä vaan edelleen ovat samassa muodossa kuin pari päivitystä taaksepäin.

Olen myös hankkinut lähes kaikki pennuille mukaan tulevat tavarat pentureppuun. Huomenna käyn vielä ostoksilla. Muutamaa juttua vielä odottelen postin kautta tulevaksi ja sitten alkaa olla jo pentujen starttipaketti valmiina :)

Ensi viikolle pitää suunnitella myös pentujen pesupäivä. Saavat pennelit lähteä maailmaa valloittamaan sitten hyvän tuoksuisena ja turkit ojennuksessa. Tästä operaatiosta olen aina ottanut märkäkuvia edestä, sivulta ja takaa, joista sitten näkee millainen otus sen karvan alla oikeasti piileksii :)

Tällä viikolla tulee vielä monta silmäparia ihastelemaan viisikkoa ja pennut saavat taasen tutustua uusiin ihmisiin.

Oi kuinka nopsaan tämä pentuaika aina vierähtääkään! Jadea tulee hirmu ikävä, kun se jättää viikon päästä tämän lauman, mutta me varmasti näemme vielä monen monta kertaa <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti