sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Talo hiljentynyt

Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun meillä pennut ovat lähteneet kaikki saman viikonlopun aikana uusiin koteihinsa. Kyllä onkin hiljaista meillä :)

Lauantaina lähti kolme maailmanvalloittajaa seikkailuun suureen maailmaan. Sunnuntaina sitten vielä viimeinen seikkailija starttasi maailmalle.


Ensin aikaisin aamusta lähti Laura Jenna Ellinoora, josta tuli siis DINKY. Dinky lähti vain 15km päähän naapurikuntaan eli Pirkanmaalainen hänestäkin jäi ja varmasti näemme kyllä jatkossakin usein :)

Ihanaa elämää pikkuisen tytön kanssa <3Aamupäivällä lähti kotiinsa myös toinen Pirkanmaan valloittaja. GÖSTA lähti sitten hieman isompaan cityyn eli Tampereelle. Göstaa odotti uudessa kodissa kaksi innokasta tyttöä jo leikittämään pikkukaveria. Göstaakin näemme varmasti jatkossakin :)

Kaikkea hyvää Göstan uudelle perheelle <3
Puolen päivän jälkeen kauimmaksi maailman valloitukseen lähti Marja-Leena eli MIMMI. Mimmi lähti sijoituskoiraksi Vaasaan Katjan hyvään hoivaan :) Kotona odotti jo muutama havanna ennestään ja leikittäjiäkin löytyi. Mimmin kuulumisia kuulemme sitten varmasti myöhemmin.
Teuvo jäi vielä yhdeksi päiväksi yksikseen ja ihmetteli kovasti mihin ne sisarukset oikein lähtivät. Onneksi Unnalla oli leikkimieltä ja Unna leikitti pikkukaveria ja antoi roikkua turkissa.

Aamulla nukuttu tavanomaista pidempään eikä ruokakaan ihan samalla tavalla maistunut kuin kavereiden seurassa. No, mutta onneksi sitten ennen uuden perheen tuloa ruokakuppikin tyhjeni normaaliin tapaan.

Tässä vielä tyylinäyte Teuvon eli NERON rennosta nukkuma-asennosta :)Sunnuntaina sitten oli Neron vuoro lähteä maailmalle. Nero muutti Lahteen. Kotona odottikin kaksi leikittäjää innokkaana. Neron naapurissa asuu myös kaksi kasvattiani; Runo ja Haiku (Nicolen Made By Tailor ja Nicolen The Perfect Boy). Siellä saadaan varmasti jatkossa mukavat leikit aikaiseksi poikakolmikon kesken :))

Ihania hetkiä pikkuisen pojan kanssa <3Vaikka onkin haikeat fiilikset niin tiedän, että pennut saivat parhaat mahdolliset kodit. Jo näitä kuvia katsoessa tulee hyvälle tuulelle, kun näkee kuinka onnellisia ihmeitä kaikilla on. Olen saanut taasen tutustua ihaniin välittäviin ihmisiin, jotka aidosti ovat halunneet juuri sen tietyn pennun ja antavat pennulle rakastavan kodin. Olen onnekas! Kiitos!! Toivon jatkoon kaikkea hyvää teille ja paljon yhteydenottoja :))

Kiitos myös Lauralle Jaden hyvästä hoidosta ja todella hyvästä yhteistyöstä näiden vuosien aikana! Sydämestäni olen niin kiitollinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti