maanantai 29. elokuuta 2016

Pian mennyt kolmisen viikkoa

Jade on ollut tavanomaista vaisumpi ja väsyneempi. Ei ole oikein lenkkeilyhaluja. Välillä kuulemma pitää kantaa rappusetkin ylös ja sen verran on alkanut varoa, että jos sänkyyn mennessä ei ole sängynvieressä oleva säkkituoli paikoillaan, niin sänkyyn pitää sitten nostaa. Eiköhän tästä jo hyvinkin päättelisi, että voin alkaa varailla sitä "mammalomaa" lokakuulle :))


Jade heinäkuussa 2016

Ehkä nyt voin jo alkaa enemmän kirjoitella tänne blogiin tähän pentueesen liittyen. No, ensin nyt tietty vanhemmista.

Molemmat vanhemmat terveystarkastettuja. 0/0 polvet molemmilla ja puhtaat silmät. Tulevat vanhemmat ovat ryhdikkäitä, molemmilla hyvä etuosa ja kulmaukset. Kummallakin on suorat eturaajat ja hyvä leveä purenta. Jadelta puuttuu yksi P1 hammas, Camillolla on kaikki hampaat. Jadella on hyvänlaatuinen lähes pohjavillaton turkki, Camillolla on paksumpi turkki, sekin hyvälaatuista. Kooltaan Jade on noin 27cm, Camillo 29cm. Mielestäni oikein ihana pari toisilleen <3 <3 <3 

Jade asuu siis sijoituskoirana ystävälläni Lauralla Kouvolassa. Jade tavallaan on ainoa koira tällä hetkellä. Milo-havanna on kaverina, mutta ei asu nyt enää samassa osoitteessa. Jade on reipas, sosiaalinen, eläväinen ja mukavaluonteinen narttu. Olen sen kanssa reissannut paljon ja Jade on mukavaa matkaseuraa, se sopeutuu hyvin ja on joka paikassa kuin kotonaan. Rohkea ja itsevarma. Jade on ollut meillä moneen kertaan hoidossa ja näyttelyiden välilläkin muutamia kertoja ja hän on sopeutunut hyvin meidän laumaan. Jade itse on kolmen pennun pentueesta, jossa kaikki pennut olivat super-reippaita, sosiaalisia ja vilkkaita.

Kuvat alla Laura Porevesi


Milo (Nicolen Magna Lunatis) ja Jade 
Laura on paljon käynyt Jaden kanssa näyttelyissä ja minäkin olen reissunaista kuljettanut mukanani ulkomaita myöden. Jadella on jo 4 SERTiä Suomesta (6 vara-SERTiä), mutta valiosertiä ei tänä kesänä saatu. Sitten, kun se napsahtaa, tulee Jadesta samalla kertaa Suomen ja Liettuan valio. Jadella on myös kaksi ulkomaan CACIBia kasassa. 


(C) A.Hassinen


Camillo on saksantuontiuros Star Of Havanna-kennelistä. Camillo on kuulemani mukaan myös kovin eläväinen poika. Ja hänen lapsistaan on myöskin ”elohiiriä” tullut :)) Eli oletettavaa onkin, että nämä tulevat lapsetkin ovat vilkkaimmasta päästä.

Camillollakin on käynyt jonkin verran näyttelyssä. Camillolla on palkittu näyttelystä vara-SERTillä ja vara-CACIBilla.

(C) S. Iltanen


(C) S. Iltanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti